ДОБАВКИ ЗА БЕТОН, ЗАМАЗКИ И МАЗИЛКИ

VIMATOL-PL - пластифицираща добавка за бетон

  • ПДФ

alt

 

VIMATOL-PL е течна добавка за бетон, която или увеличава пластичността на новоприготвения бетон или поддържа пластичността му при намалено количество на необходимата вода, в резултат на което значително увеличава началната и крайна якост на бетона.

Производител: Vimatec – Гърция

 [EN 934-2: T2]

 

 

продължава>

VIMACLEAN - течност за почистване остатъци от вар и цимент

 

alt

Описание

VIMACLEAN е концентрирана течност за почистване на остатъци от циментови и варови и гипсови разтвори, както и за отстраняване на котлен камък и ръжда.

продължава>

VIRENOL - добавка за строителни разтвори

alt

Описание
Virenol е добавка за обща употреба. Представлява свързващо вещество с универсално приложение на база полимерни смоли. Използва се за циментови разтвори, мазилки, строителни лепила.

продължава>

VIRESIN - добавка за бетони и разтвори

alt

Описание

VIRESIN e полимерна смола в течна форма, която добавена към бетона или строителния разтвор, подобрява техните свойства.

продължава>

VIMACHEM-FOAM - въздуховъвличаща добавка за бетон

Описание 
Течна въздуховъвличаща добавка за бетон и разтвори. Внася в пресния бетон контролирано количество въздух под формата на микроскопични мехурчета, които се разпределят равномерно в обема му. Осигурява увеличаване на обема /разбухване/ и намаление на теглото на сместа. Получава се лек и порест бетон или хоросан.

продължава>

VIMAPROOF C - уплътняваща добавка за бетон

alt


Описание
VIMAPROOF С е течна добавка, която се използва за приготвяне на водоплътен бетон.
VIMAPROOF C е пластификатор за водоплътност на бетонови смеси. Увеличава якостните свойства на бетона с 10% / EN 934-2, при редуциран водоциментов фактор с 15% и увеличава пластичността. Водонепропускливостта на бетона се увеличава с 40-60%.

Хармонизиран стандарт [EN 934-2: T9]

Производител: Vimatec – Гърция

продължава>

FIBERPLUS - полипропиленови фибри за армиране на бетони и мазилки

alt alt

Описание

FIBERPLUS са произведени от 100% чист полипропилен. Притежават оптимална конфигурация, осигуряват защита срещу поява на пукнатини в бетон и мазилки, повишават устойчивостта на износване, удар и раздробяване, повишават водонепропускливостта, придават остатъчна якост. Те са алтернативна форма на рабицовата мрежа, oсигуряват вторично армиране на бетон и мазилки, както и активна антимикробна защита.

продължава>

VIMAROL - пластифицираща добавка за бетон

 alt

ПЛАСТИФИЦИРАЩА ДОБАВКА ЗА БЕТОН

Описание

  • VIMAROL е добавка, която действа като пластификатор (на база лигносулфонати).
  • Увеличава плътността на бетона.
  • Намалява направната вода до 10% и като резултат намалява водоциментовото съотношение.
  • VIMAROL намалява порьозността на бетона и абсорбцията на вода, което води също до водоплътност на масата на бетона.
  • За производството на водоплътен бетон, съдържанието на ситнозърнест пясък и цимент е най-малко 400 кг/куб.м (din 1045).

Хармонизиран стандарт [EN 934-2:T2]

Производител: Vimatec - Гърция

продължава>

VIMAFLEX - еластификатор

alt

Описание

VIMAFLEX е еластомерна емулсия, която се използва като еластификатор за: циментов разтвор и по-специално като еластификатор на WATERBLOCK, хидравлични лепила за плочки на циментова основа, цимент за създаване на еластичен свързващ разтвор.
Крайният продукт, получен след добавяне на VIMAFLEX, има следните свойства: еластичност, много добра прилепваща способност, водоустойчивост, втвърдява се под вода.

продължава>

VIMATOL-BE - противозамръзваща добавка за бетони и разтвори

  • ПДФ

 Описание
VIMATOL BE е течна противозамръзваща комплексна добавка, която понижава температурата на замръзване на водата в бетонната смес и разтворите. Редуцира направната вода с 5±1% и не действа корозионно спрямо армировката в бетона. Не е вреден за здравето на хората, които работят с него. При употреба на VIMATOL-BЕ в бетони и разтвори не се появяват соли по повърхността им. Не съдържа хлориди и амоняк. Устойчив е в температурен интервал от -20º до +70ºС. При разреждане с вода не се получава утайка.

Хармонизиран стандарт [EN 934-2: T7]

Производител: Vimatec - Гърция

продължава>

ПРЕВОДАЧ

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Полагане на хидроизолация

You are here